Q/A

Answer at a comment

Hej! Jag har en liten fråga till dig :) jag tränar fotboll gymmar och är ute och springer varje vecka men har minst en vilodag per vecka. Men jag har dock svårt att få i mig tillräckligt med energi och detta har bidragit till att jag gått ned i vikt och är nu nere på en vikt som jag verkligen inte trivs med och känns som om jag tappat muskler. Min fråga till dig är, tror du att proteinpulver är ett bra alternativ för att jag ska få i mig tillräckligt med energi? Och vilket av firnessgurus smaker tycker du är godast? funderar på vitchoklad jordgubb eller vanlig choklad :) tack för grym pepp!

Hej! Jag tycker att den här frågan var viktig att ta upp eftersom att många har fel uppfattning om vad för funktion proteinpulver har. Proteinpulver är inte ett bra alternativ för att få i sig mer energi. En skopa proteinpulver inehåller ca 100 kalorier kanske en aning mer. Detta är inte särskilt mycket och om du tränar så pass mycket att du gått ner så mycket i vikt att du känner dig onöjd och vill gå upp i vikt så ska du äta något som är mer energirikt än proteinpulver. Exempel på saker som du kan äta som är både nyttigt och kaloririkt så är nötter super, avokado, olivolja, nötsmör osv innehåller mycket enerigi, du kan satsa på lite extra kolhydrater till varje måltid osv. Vill du använda dig av kosttilskott så är det nog en gainer du ska köpa och inte en burk proteinpulver. Jag själv använder mig inte av gainers och har aldrig gjort för jag har inte kännt att jag behöver det. Men jag sökte på google för att ta reda på vad det är lite närmre och på MMsports sida så står det så här:  ”Syftet med en Gainer är att snabbt tillföra kroppen näring för att avbryta muskelnedbrytning, tillföra aminosyror för muskeluppbyggnad samt ladda upp kolhydratdepåerna i musklerna. Body Science Gainer innehåller snabba kolhydrater och kvalitativt vassleprotein som maximerar upptaget av aminosyror och kolhydrater in i muskelcellerna. En liten mängd långsamma kolhydrater är tillsatta för att förhindra blodsockerfall, som kan leda till ett nedbrytande stadium – vilket gör Body Science Gainer idealisk att ta innan ett träningspass för att kicka ingång muskelcellernas upptag av näring och ge dig energi.”

 

 

 

8 svar till “Answer at a comment

 1. Julia skriver:

  3e kommentaren, haha. Har en fundering bara! Jag haruppfattat det som att du kör cardio på morgonen innan skolan, sengår du i skola och efter skolan kör du styrketräning, är det rätt?Ville egentligen veta om du kör någon cardio alls i samband med dinstyrketräning eller är det endast på morgonen du gör det? Och hurofta slänger du in extra promenader osv? 😀 Du är grym!

 2. lunettes ray ban skriver:

  Thanks for another wonderful post. Where else could anybodyget that type of information in such an ideal way of writing? Ihave a presentation next week, and I?m on the look for suchinformation.

 3. AnthonyHit skriver:

  I adore the view! my website – http://onlinesmpt200.com

 4. LutherMa skriver:

  The info is quite important. My Website – http://iupatdc5.org

 5. Karisy skriver:

  the use of conjugal fidelitywhere be the knave asked henry. [url=http://commwwwcom.com]blinasuly[/url] death seizeth on my heart: ah, gentle friar,men were curious. Publisher and brother

 6. JosephRoda skriver:

  I delight in the details on your site. Thanks. My Website – http://ts4arts.org/sales/

 7. Andrewoi skriver:

  Seriously this is a valuable site. My Website – http://as3nui.com/generic-viagra-best/

 8. DouglasKef skriver:

  say thanks to so a lot for your web site it helps a great deal. My Website – http://piccombo.org/cheap/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.