Fitspooration

BMR day in norrköping

Hej!

Jag är på TopFormula i Norrköping, det är ganska dött här tyvärr men det går bra för oss. Jag hade världens problem att hitta hit, jag kom hit vid halv tio och jag skulle vara på plats klockan tio och det skulle ta tio minuter att gå från stationen hit. Jag använde google maps, det måste vara något fel på den för jag hittade verkligen inte. Jag gick väldigt fel, fick hjälp av en människa, tappade bort mig igen – fick hjälp av en ny – tappar bort mig en och en halvtimme senare hittar jag rätt. Jag var alltså 45 minuter sen ungefär. Men men, det är inte alltid lätt!

DSC_0007

DSC_0013

DSC_0004

DSC_0017

 

Hello!

 

I’m on TopFormula in Norrkoping, it’s pretty dead here unfortunately but it goes well for us. I had the world’s problems to find here, I got here at half past nine and I was supposed to be in the store at ten o’clock and it would take ten minutes to walk from the station here. I used Google maps, there must be something wrong with it because I didnt find the right place. I went very wrong, got help from a man, lost me again – was helped by a new one – get lost – one and a half hour later I find right. So I was 45 minutes late or so. Well, well it is not always easy!

 

2 svar till “BMR day in norrköping

  1. sara malin josefine skriver:

    Oj, vad annorlunda du såg ut på bilderna där 🙂 Men för övrigt, grymt jobbat tjejen! www.saramalinjosefine.se träning mat hälsa högskola kriminologi malmö

  2. Julken skriver:

    You look really good! I love your new hair! 🙂 I wish you the best and i hope for for that you can continue your training soon! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.