Tips

Nike Free 5.0+

Jag köpte ett par Nike Free 5.0+ tillslut! Jag tror att jag kommer att använda dessa som skor inne i gymmet och sedan ta mina löparskor som jag brukar springa mina intervaller i till skor som jag använder till power walks utomhus. 

Jag är jättenöjd, dessa är så fina! Jag ska använda dem första gången idag senare på mitt pass, jag blev lite extra taggad till träningen nu när jag har köpt nya skor! 😀

Köpta på Stadium. 

DSC_0010

DSC_0012

DSC_0024

 

I bought a pair of Nike Free 5.0 + at last! I think I will use these as shoes inside the gym and then take my running shoes that I usually run my intervals in to shoes that I use for power walks outdoors. 

 

I am so happy with these, these shoes really look good! I’ll use them first time today later on my session, I am a little extra psyched to workout now that I bought new shoes! 😀 

 

 

 

6 svar till “Nike Free 5.0+

 1. noemi skriver:

  Good choice Ellen 😀 😀

 2. Nina skriver:

  They’re gorgeous! I’ve got some free runs too but I use them in my normal life so not for sporting

 3. Elin skriver:

  så fina!

 4. Emelie skriver:

  Åh shit va snygga dom var, bra val!Jag har en fråga till dig som jag skulle önska att du svarar på. Det är så att jag har kommit igång med min träning säkert 100ggr men sedan blivit sjuk veckan efter så jag inte har kunnat fortsätta med min träning. Brukar det bli såhär? Och vad ska jag göra för att kunna träna regelbundet och nå mina mål? Detta gör mig faktiskt väldigt ledsen och frustrerad då jag försök ända sen 1 januari.

 5. Michaela Pettersson skriver:

  Tips på vad man ska äta på.kvällarna om man är hungrig eller sugen på något? 🙂

 6. Emilia skriver:

  Hej Ellen!Vart har du köpt dom där skorna, och vad kostade dom? Sen undrar jag även hur du gör med skollunchen, vad gör man om man inte kan ta med sig lunch varje dag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.