Form pictures

Strong is the new skinny.


Det är först när man ställer upp bilderna bredvid varandra som man verkligen ser skillnaden. Den bilden till vänster är jag för cirka ett år sedan och den till höger är jag nu i kväll. Jag är själv chockad, jag har inte sett att det har hänt så mycket… Men det är roligt och jag känner mig riktigt bra. Har ni känt den känslan någon gång? Att du känner dig bra, att du känner den där känslan ”Fan va jävla övergrym jag är!!”? Det är inte ofta jag tänker så om mig själv i alla fall men just i kväll så känner jag så, jag känner mig stolt. 

 

Det känns bra att veta att allt hårda slit som jag lägger ner både på gymmet med träningen, kosten och mentalt ger mig resultat. Nu ska jag fortsätta dieten och jobba vidare mot nästa mål. 😀 

 

// It is only when you set up the images next to each other that you really see the difference. The picture on the left is me about a year ago and the right is me this evening. I myself am shocked, I have not seen that it has happened so much … But it’s fun and I feel really good. Have you known that feeling at some point? Making you feel good, you feel that emotion ”Damn Im fucking overly awesome!”? It’s not often I think like that about myself anyway but tonight I feel like that, I feel proud.

 

It feels good to know that all that hard work that I put both in the gym with exercise, diet and mental gives me results. Now I will continue with the diet and  working towards the next goal. 😀 //

 

21 svar till “Strong is the new skinny.

 1. Filippa skriver:

  Så jävla bra är du Ellen. Kämpa på, beautiful!

 2. jessicaholm skriver:

  Du är GRYM!! fortsätt kämpa, jag tror på dig och vet att du kommer lyckas med vad du vill! YOU GO GIRL!

 3. Narin skriver:

  Du är så jävla bra Ellen!! Du är en förebild glöm aldrig det ♥ DU är värt allt bra

 4. Ebba Karlsson skriver:

  Så otroligt grym är du Ellen! Du inspirerar mig massor, tack för det!! Jag måste fråga hur du har fått ditt hår så extremt fint på bara ett år. Mitt hår ser ungefär ut som ditt hår gjorde för ett år sedan. För du använder väl inte löshår? ? kram!

 5. Malin skriver:

  Du är grym!!

 6. GoForFit skriver:

  Det där är helt sjukt bra. Du är verkligen GRYM! Helt amazing progress, verkligen!

 7. Malin skriver:

  Du är så himla duktig, vilken skillnad. Du ser ut att må mycket bättre idag! Du ska vara väldigt stolt över dig själv.

 8. Annika skriver:

  Wow!!
  Du ser så stark och välmående ut på den högra bilden!

 9. Annika skriver:

  Wow!!
  Du ser så stark och välmående ut på den högra bilden!

 10. Sara skriver:

  Du är min största inspiration och motivation!

 11. Felicia skriver:

  Fantastiskt jobbat!! Jag började själv styrketräna för ett år sedan men är långt ifrån lika stor som du! Jag tror inte så många förstår hur mycket som krävs för att få ett sånt bra resultat 🙂 Snyggt!

  http://www.feliciabylund.blogg.se

  / Felicia

 12. jennytingvall skriver:

  Vilken skillnad! Så grymt bra jobbat!

 13. Anonym skriver:

  Woooooow 😮 fy satan vad COOL du är tjejen! Grymt 😀

 14. Kristina skriver:

  Amazing! Great Job. You are quite an inspiration to so many…and to myself.

 15. My skriver:

  Vad tar du för något?
  Dela gärna med dig! Tips!

 16. Nina skriver:

  Svar till My:Jag är ganska säker på att det hon ”tar” kallas för mat och motion, testa det!

 17. Michelle skriver:

  Wow är det enda man kan säga! Hårt jobb och en välförtjänad förändring är det, inget som kommit gratis och det vet vi som följer din blogg/instagram 🙂
  Är själv lika gammal som du, och inspirationen du ger med denna förändring är enorm!
  Keep it up girl, healthy is best 🙂

 18. jonnaolsson skriver:

  Gud vad bra jobbat!! & vilken fooorm!! Fortsätt kämpa!

 19. Wilma skriver:

  Åh gud så stor skillnad! 😀

 20. malinarneson skriver:

  Shit va muskulös du är! 😀 Stor inspirationskälla!

 21. malinarneson skriver:

  Shit va muskulös du är! 😀 Stor inspirationskälla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.