Give Aways

Tandbortsar

 

Kommer ni ihåg tävlingen som jag deltog i där man kan vinna en resa till New York? Om ni också vill vara med och tävla så har jag skrivit mer om den tävlingen HÄR, det är enkelt att delta och priset är ju TO DIE FOR! individualbyjordan.com

 

Jag själv har nu fått möjligheten att ha en egen liten tävling vid  sidan av Jordans stora tävling. Jag kommer att tävla ut 3 kit innehållandes 10 tandborstar var, dvs 3 vinnare. Är inte det lite kul? Tandborstar är ju väldigt nödvändigt om man vill behålla sina tänder fräscha 😉

 

För att vinna vill jag att ni kommenterar det här inlägget dör du utrycker dig att du är med och tävlar och också varför du vill vinna. Du behöver inte skriva en lång motivering, det räcker med en mening. 🙂 

 

Lycka till!

 

33 svar till “Tandbortsar

 1. Johanna skriver:

  Hejsan! Jag vill gärna vinna ett kit eftersom jag gillar Jordans tandborstar mycket. De är lite extra fina vilket gör tandborstningen snäppet roligare!

 2. Beatrice åsbrink skriver:

  Jag har tack vare dig deltagit i tävligen med min tandborste ”Beautiful inside” vilket står för att skönhet kommer inifrån 🙂

 3. Elin skriver:

  Hej!Jag vill gärna vinna eftersom jag har precis tagit ut min tandställning efter 2 år(äntligen!!?) och det skulle var lite kul att ha en ny fin tandställning efter att haft tråkiga tandborstar från tandläkaren i 2 år XD

 4. Elin skriver:

  Svar till ElinNy fin tandborste*

 5. Maria Olsson skriver:

  Hej! Jag vill gärna vara med i tävlingen 🙂 jag vill också gärna vinna då jag har ett jobb där jag möter människor dagligen (förskollärare) och tycker att det är viktigt att ha fräch munhygigen! 🙂 kram

 6. Maria Olsson skriver:

  Hej! Jag vill gärna vara med i tävlingen 🙂 jag vill också gärna vinna då jag har ett jobb där jag möter människor dagligen (förskollärare) och tycker att det är viktigt att ha fräch munhygigen! 🙂 kram

 7. Malin Nilsson skriver:

  Tja! Jag vill vara med och tävla om dehär tandborstarna, därför att jag både har en sån ful och oskön tandborste och att jag verkligen inte hinner att borsta gaddarna varken på kvällarna eller mornarna. Vill inte lukta äckligt i mun längre, så låt mig få vinna.. 😉

 8. Susanne skriver:

  Är med och tävlar, vill vinna så jag kan få en tråkig grej som att borsta tänderna att kännas roligare 😀 btw Ellen, du är awesome! Verkligen inspiration!

 9. Isabelle Edström skriver:

  Jag är med och tävla. Jag är i behov av en ny fräsch tandborste.

 10. Isabell skriver:

  Jag är med och tävlar! Hade varit kul att få lite fina tandborstar istället för de billiga jag köper, min studentekonomi tillåter tyvärr inte sådant just nu. Hade varit trevligt att få unna sig lite och skämma bort mina stackars tänder!

 11. Ellinor skriver:

  Hej!
  Jag är gärna med och tävlar 🙂
  Hade inte varit fel att vinna lite tandborstar då jag om två veckor flyttar hemmifrån och har en hel del andra grejer att lägga pengar på ;D

 12. Active Fitness skriver:

  Hej! Vi på ActiveFitness vill hjälpa dig att lyckas bygga den starkaste versionen av dig själv! Bloggen specificerar sig alltså på fitness, hälsa och kost och ger tips på övningar vi själva utför dagligen! Kika in på vår blogg för mer info eller om du har frågor! Vi besvarar dem mer än gärna 🙂

 13. Petra Linder skriver:

  Hej Ellen! Jag är med i tävlingen och det skulle vara kul med nya fina tandborstar. Jag har aldrig vunnit något i mitt liv så det är nog största anledningen att jag försöker. Men som med allt här i livet (speciellt träning^^) är det bara att fortsätta tills man får resultat.

 14. Julianna Wretman Werner skriver:

  Hej Ellen! Jag är med och tävlar! Jag skulle jättegärna vilja vinna för att min kärlek ska flytta utomlands, och jag vill skicka med honom en personlig tandborste så han får en liten positiv reminder varje gång han borstar tänderna! Kram

 15. Jennifer skriver:

  Heeej!
  Jag vill vara med och tävla!! Mest för att de är sjukt kul men sen lyckas jag aldrig vinna haha, så får pröva lyckan denna gång:) Och tandborstar behöver väl alla:))) KRAMIS!

 16. Ellen skriver:

  Hej! skulle verkligen behöva massa tandborstar! Pendlar mellan Stockholm-Karlstad två ggr i veckan, och vid varje runda tycks en tandborste glömmas eller försvinna…

 17. Victoria skriver:

  Jag vill supergärna vinna ett kit!
  Har en tråkig tandborste nu och skulle gärna ha en finare 🙂

 18. En tandborste jag gärna vill ha, som även kan borsta bra! När min mun är ren och fin, bjuder jag gärna på ett strålande flin! 😉

 19. hanna skriver:

  En tandborste jag gärna vill ha, som även kan borsta bra! När min mun är ren och fin, bjuder jag gärna på ett strålande flin! 😉

 20. Ofelia Ljungars skriver:

  Jag vill gärna vara med och tävla. Och jag skulle inte vilja påstå att jag behöver fler tandborstar egentligen, då jag faktiskt samlar och har ett dussintal. Men alla kommer väl till användning då jag borstar tänderna upp till 8 gånger dagligen. Vanan sitter i från det att jag hade tandställning och borstade tänderna efter minsta lilla matbit som jag stoppade i mig, eftersom att jag var så rädd att få hål eller karies som tandläkaren hade varnat om, haha. Har aldrig varit med i någon tävling tidigare, men äntligen hittade jag någon som jag kände var som gjord för mig 😀

 21. Elsa skriver:

  Hej Ellen! Jag är gärna med och tävlar, och skulle vilja vinna eftersom att jag snart kommer att åka till Australien och backpacka i 8 månader och känner att min hygien kanske inte alltid kommer att vara på topp, så dessa tandborstar skulle verkligen göra nytta hos mig!
  Tack för att du orkar motivera mig och så många andra varje dag! 😀
  Kram
  Elsa

 22. Anna-Lena skriver:

  Nya tandborstar hade varit perfekt just nu då jag fått säsongsjobb i fjällen. Kommer lämna Skåne o flytta till Dalarna – och tandborste finns ju med på packningslistan! 😉

 23. ida skriver:

  Jag är med och jag vill vinna eftersom tandborstarna är superfina och hade varit kul med en lite annorlunda tandborste 🙂

 24. Josefine skriver:

  Hej! Jag är med och tävlar och skulle vilja vinna för att jag nu har tandställning och haft ett år och ska ha minst två år till.. Så då blir de lite roligare varje morgon o kväll när jag ska borsta när tandborsten är snyggare!! 🙂

 25. Johanna skriver:

  Hej, jag vill gärna vinna tandborstar! Jag har haft mycket problem med mina tänder genom åren men nu har jag fått en bra rutin på min tandborstning, så det skulle vara roligt med nya tandborstar. 🙂

 26. Linda skriver:

  Tjena! Jag vill vinna för att man behöver byta tandborstar lite då och då och att ha en tandborste med rolig design gör borstandet bara roligare!

 27. Petra skriver:

  Lyckas aldrig ha tandborstar på lager hemma och när jag sedan måste slänga någon blir det AKUT att jag måste dra till Statoil och köpa en ny.. Lär mig aldrig! Sååå ett lager tandborstar hade varit perfekt för mig!

 28. Louise skriver:

  Hej Ellen!
  Jag vill vara med och tävla eftersom ett fint leende kan förbättra vilken dålig dag som helst! 🙂

 29. Sandra skriver:

  Hejsan! Jag vill jättegärna vinna då jag aldrig vinner nåt.. Nej men det är nästan omöjligt att hitta några snygga tandborstar, och att vinna en hade varit sjukt kul!

 30. Johanna skriver:

  Som fattig student på högskolan med två extra jobb för att få ihop ekonomin hemma så hade det vart skönt å slippa en tråkig utgift samtidigt som jag kan få hålla tänderna hela å rena 😉

 31. Johanna skriver:

  Som fattig student på högskolan med två extra jobb för att få ihop ekonomin hemma så hade det vart skönt å slippa en tråkig utgift samtidigt som jag kan få hålla tänderna hela å rena 😉

 32. Moa Örnberg skriver:

  Att borsta tänderna är väldigt viktigt, men dock inte så roligt! Med en sån här fin tandborste från Jordan skulle det dock bli lite roligare! 😀

 33. isabelle skriver:

  Jag vill vinna för att vem vill inte ha ascoola tandborstar lixom? Det hade vart fett coolt med sin egen designade tandborste!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.