Food Diary

a late lunch or early dinner 

   
   

Vi körde en tidig middag ikväll, det behövdes. Eller en sen lunch kan man kalla det med, vadsom. Min mamma kom hem till oss med och åt middag, det minns jag ej senaste det hände. Kanske 4 år sedan? Men det var mysigt, vi var 3 stycken som delade på en låda Thaimat med ris och sen så är min syster en sushi lover, så det var givet! 

// We had a early dinner today, it was well needed. Or lunch, I don’t know what it was a late lunch or a early dinner. My mom came over for dinner too, I don’t even remember the last time she was over here for dinner. Maybe 4 years ago? Anyway, it was cosy. We were 3 people sharing one box with Thai food and then my sister is a sushi lover, so it’s given that she had that! //

2 svar till “a late lunch or early dinner 

  1. Maja skriver:

    Älskar thai och det där ser riktigt gott ut!
    Mysigt att äta hela familjen när föräldrarna inte bor ihop 🙂

  2. Mackan skriver:

    Jag gillar din syrra bäst, hon kör vanlig pepsi! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.