Food Diary

Froyo

PA242112 DSC_0098 PA242110

Jag träffade min pappa och syster nu på eftermiddagen. Vi var i Nacka forum för några ärenden, Tilde fick bestämma vart vi skulle fika och det slutade med att vi hamnade på en bänk och åt yoghurtglass.

Nu ska jag göra mig ordning för att åka in till stan och äta middag med mina tjejkompisar. Vilken bra lördag, kvalitetstid deluxe hela dagen med god mat. 😀

// I met my dad and sister this afternoon. We were in Nacka forum for some errands, Tilde got to decide where we would snack and it ended up that we sat on a bench and ate yogurt ice cream.

Now I make myself ready to go into town and have dinner with my girlfriends. What a great Saturday, quality time deluxe all day with tasty food. 😀 //

6 svar till “Froyo

 1. Maja skriver:

  Åh, vad mumsigt! 🙂

 2. helene skriver:

  Ellen! Vad är det för filter du använder på dina instagrambilder när din hy ser sådär retuschad ut? 🙂

 3. Hanna skriver:

  Åh så gott det ser ut!

 4. Gud så gott!
  Hur burkar du hantera cheat-känslorna som uppstår när man bryter sin diet?
  // http://www.nouw.com/belliblonkan

 5. Åh gott!

  19-årig diffust axonalt hjärnskadad flicka från Skåne med ett stort hjärta och ännu större åsikter. Jag brukar beskrivas som obegränsad. Sommaren 2015 var jag med om en allvarlig olycka men klarade mig från döden med frakturer, vänster armbåge är värst drabbad, och en diffus axonal hjärnskada. Jag trotsar alla skador hårt och är mån om att börja leva som förut igen, om än med mer trötthet och svaghet. Mitt liv kretsar kring djur, pojkvännen, shopping, träning och utseende. Allt det ska jag tillbaka till fullt ut. Bloggar på http://ninnelinnea.for.me/ där ni jättegärna får följa min resa.

 6. JUNITJEJ skriver:

  Det ser väldigt gott ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.