Tips

Julmust & fitnessfestivalen

P1012113 P1012116 P1012120 P1012122

Det här paket hade kommit för ett par veckor sedan hem till min pappa. Jag bor ju inte där så jag har helt missat det, sen idag gick jag över hit för att jag kände att jag behövde ligga i mitt gamla rum här och bara andas en stund. Och där låg det en tidig julklapp och väntade på mig från Nocco men den nya smaken julmust! Så himla god 😀

På tal om Nocco. Imorgon börjar ju fitnessfesivalen! Jag kommer att vara där både imorgon, lördag och söndag så jag hoppas verkligen att jag får träffa några av er där, det vore så himla roligt att få lite ansikten av er som läser bloggen. Imorgon kommer jag stå i Nocco’s monter från kl 10:00 fram tills 14:00, det kan hända att jag är där längre också men troligtvis kommer jag att behöva åka iväg och jobba då. På lördag står jag där garanterat mellan 12:00 till 14:00 och detsamma gäller på söndag! Är det någon av er som kommer komma? 😀

// This package came a couple of weeks ago to my dads house. I don’t live with him anymore so I completely missed it, then today I went over here because I felt I needed to be in my old room here and just breathe for a while. And there it was, an early Christmas present waiting for me from Nocco with the new flavor root beer! Amazing 😀 //

3 svar till “Julmust & fitnessfestivalen

 1. T skriver:

  Alltså, hur är din relation till nocco? Är du delägare? Är du sponsrad? Haha jag är bara nyfiken och ser massor som verkar vara inblandade i denna dryck, men vettetusan vem som är vad osv😉

  Gillar din blogg, hoppas du mår bra😊

 2. Amanda skriver:

  Vi ses på lördag!!

 3. Evelina Id skriver:

  Vi ses på lördag kommer upp ifrån skåneland!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.