My personal life

Todays office

P2182707 P2182716 P2182719 P2182725

My office today. Jag har suttit vid bordet i köket exakt hela dagen och svarat på mail. Visst är rosorna fina? Det luktar så himla gott, de har hållit sig fina i flera dagar nu! 😀 Jag fick dem på alla hjärtansdag av ”någon”, en hemlig.

Mycket roligare än så här blir det faktiskt inte idag, jag bestämde mig för att vila helt från träningen idag så det blev varken cardio imorse eller gym ikväll, det är så jag har tänkt i alla fall. Jag ska dock strax ta mig in till stan, jag ska förbi Nocco kontoret och prata lite tänkte jag. Men det är allt som står på min agenda idag, vilken skön torsdag! 🙂

// My office today. I have been sitting at the table in the kitchen exactly all day and responded to emails. Isn’t the roses beautiful? It smells so damn good, they have remained fine for several days now! 😀 I got them on valentines från ”someone” secret.

It isn’t going to be much more fun than this today, I decided to rest completely from training today, so I didn’t do any cardio this morning and I won’t go to the  gym tonight, that’s what I thought anyway. However, Im going in to town now, I’ll visit the Nocco office and talk a little bit I thought. But that is all that is on my agenda today, what a nice Thursday! 🙂 //

5 svar till “Todays office

 1. Olivia skriver:

  Hur långa gör du dina ögonfransar när du förlänger dem? Riktigt fina!!

  1. fitspooration skriver:

   Tack 😀 Jag har inte fransförlägning utan jag sätter på vanliga lösfransar så har olika lite beroende på hur jag känner! 🙂 Jag är allergisk mot limmet på fransförlägning så jag slutade göra det för ett år sedan.

 2. Johanna skriver:

  Hej Ellen!

  Gillar din blogg dundermycket, men jag har tänkt på att texten på din blogg är lite jobbig att läsa. Jag tror det är att radavståndet mellan raderna är väldigt litet, så texten blir liksom ihoptryckt. Det skulle kännas lättare att läsa om det var ett lite större radavstånd. Sedan skulle det inte skada om det var lite luft mellan den svenska och den engelska versionen, det gör också att det känns lite ”tungt”. Jag insåg detta när jag kom på mig själv med att alltid bara kolla på bilderna på din blogg 😉

  En liten tanke bara! Hoppas du har en toppendag! Kramis

  1. fitspooration skriver:

   Va bra att du säger det! Ska se till att ändra, jag håller med dig faktiskt 🙂 kram

 3. kathy skriver:

  Hej Ellen! Har du några erfarenheter av att vara utan socker? Kan du isåfall skriva ett inlägg om varför man skulle kunna avstå från socker för t.ex. en månad? Var just två månader utan socker (FAN det kändes bra!!) men nu har jag i några dagar låtit mig äta det. Nu måste jag dock tillbaka på spåren så tänkte om du kan ge lite användningar till att återgå till ett sockerfritt liv! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.