Skönhet

Rapunzel of Sweden

P2242703 IMG_0988 IMG_0989 P2242724 P2242720 P2242726

Jag var på Rapunzel of Sweden igår och fixade håret. Jag ville ha en förändring som vanligt så jag körde på och gjorde håret mörkare. Ni ska bara veta hur nervös jag var, jag vet inte vad det var med mig men även om det nu var min idé att bli mörkare så var jag samtidigt lite nojjig att jag inte skulle trivas i det. Men jag känner mig nöjd ändå 😀 Vi la en mörk bottenfärg som vi sen fadade ut. Det är alltid kul att göra förändringar tycker jag. 🙂

// I was at Rapunzel of Sweden yesterday and fixed my hair. I wanted a change, as usual, so I drove on and made my hair darker. You should just know how nervous I was, I do not know what it was with me, but even if it was my idea to become darker, I was also a bit stressed that I would not feel comfortable in it. But I feel satisfied anyway 😀 We added a dark ground color, which we then faded out. It’s always fun to make changes, I think. 🙂 //

2 svar till “Rapunzel of Sweden

  1. Ophelia skriver:

    Hej Ellen, måste dock säga att du är snyggare i blont, men det kanske kommer till sommaren? 😉

    1. fitspooration skriver:

      Mitt hår är så himla slitet så vågar ej bleka mer i det så det får gå åt andra hållet, haha! Men förhoppningsvis så kan jag bli blondare till sommaren 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.