My personal life

Biljard

P3262903 P3262904 P3262907 P3262908 P3262912

Vi hade ingen traditionell påskafton igår utan jag, min pappa och syster åkte iväg och spelade biljard på eftermiddagen. Haha, jag var jättedålig. Vi spelade 4 omgångar och jag kom sist alla gånger… Men det var kul ändå, det var ju sällskapet som gjorde det. Att spela biljard är inget som jag brukar göra sådär men det var faktiskt väldigt kul ändå trots att jag var så dålig, men jag ska se till att dra ihop ett kompisgäng och göra det där någon gång också. 🙂

// We didn’t have no traditional Easter eve yesterday but me, my dad and sister went out and played billiard in the afternoon. Haha, I was really bad. We played 4 rounds and I lost all rounds… But it was fun though, it was the company who made it. Playing billiards is not something I usually do like that but it was actually very fun anyway even though I sucked, but I’ll be sure to pull together a group of friends and do this sometime too. 🙂 //

5 svar till “Biljard

 1. mammi skriver:

  <3

  1. fitspooration skriver:

   <3

 2. Ben skriver:

  stora bilder! Jag älskar biljard.
  Jag hittade en användbar webbplats. Jag rekommenderar! FLYTTSTÄDNING Stokholm http://www.bokaflyttstädningstockholm.se , Online bokning.
  Du kanske tycker att det är användbart.

 3. Emma skriver:

  Mycket intressant. Tack vare författaren!
  Om du inte har fri tid, då du skulle vara intresserad. Professionell städning av ditt hem! Spara tid att kommunicera med sina familjer! justmopp.se – Jag rekommenderar.

 4. Emma skriver:

  Mycket intressant. Tack vare författaren!
  Om du inte har fri tid, då du skulle vara intresserad. Professionell städning av ditt hem! Spara tid att kommunicera med sina familjer! http://justmopp.se/ – Jag rekommenderar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.