My personal life

Innan gymmet

FullSizeRenderimg_1045.jpg img_1061.jpg img_1052.jpg

Jag jobbar på gymmet i Liljeholmen nu 11 dagar i streck när gymägarna är borta, idag är det fint väder ute så jag åkte lite tidigare och hängde en stund vid Liljeholms kajen innan jag skulle till gymmet. Jag vill så gärna bo här, det är väl lite av en dröm at köpa en lägenhet i Liljeholmen, gärna vid kajen då… Den dagen kanske kommer! Jag får jobba på så får vi se, jag älskar stället i vilket fall. Det är så himla fint här. 🙂

// I work in the gym now for 11 Days in a row when the gym owners isn’t in Town. It was nice weather today so I Went to the warf to hang out for awhile and enjoy the sun by the water. I so want to live here, it’s a bit of a dream for me to buy an apartment in Liljeholmen, preferably at the dock … That day may come! I will keep on working and we’ll see, I love the place anyway. It’s so nice here. 🙂 //

Ett svar till “Innan gymmet

  1. Laraivanusa skriver:

    I am in the competition

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.