My personal life

Födelsedags middag – Amanda 20 år

P5283324_Fotor P5283329_Fotor P5283330_Fotor P5283336_FotorP5283326_FotorP5283334_FotorP5283331_Fotor P5283339_Fotor

Trots att jag mådde illa igår så bestämde jag mig för att gå på middagen ändå. Jag vågade inte äta något men jag drack en cola zero och vatten och hade det trevligt med tjejerna ändå. Konstigt nog så mår jag bra så länge som jag inte äter men så fort något hamnar i magen så mår jag illa. Men det var verkligen så kul att träffas igår!

Det var ganska länge sedan som vi alla sågs tillsammans och det var ännu mer länge sedan som vi var ute på stan och åt middag. Vi var på Strandvägen 1, ett jättetrevligt ställe. Om man inte vill äta middag så kan jag ändå rekommendera det stället som en trevlig uteservering nu på sommaren som bjuder på fina drinkar. 🙂 Jag ska ta med mig Jesper dit någon kväll inom en snart framtid!

// Although I felt sick yesterday I decided to go out for dinner anyway. I did not dare to eat anything, but I drank a Coke Zero and water and had a nice time with the girls anyway. Strangely enough, I feel good as long as I do not eat, but as soon as something ends up in the stomach Im starting to feel bad. But it was really fun to see my besties yesterday!

It was quite some time ago that we all were seen together and it was even more a long time ago that we were out  and had dinner. We were at Strandvagen 1, a very nice place. If you do not want to eat dinner, I can still recommend this place as a nice outdoor seating now in the summer, which offers fine cocktails. 🙂 I’ll make sure to bring Jesper with me there any evening in the foreseeable future! //

9 svar till “Födelsedags middag – Amanda 20 år

 1. Ins skriver:

  När kommer inlägget om dig och Jesper och vad som hände med er? Är så nyfiken!

 2. Du har inte haft en tanke på om det kan vara magkatarr? Jag brukar få det ett par gånger om året och då kan jag inte äta för jag mår fruktansvärt illa då. Verkligen minsta lilla så känns det som jag ska spy. Även om det inte skulle vara det så kan du testa novalucol eller något annat mot det. Då släpper det så du kan äta. Iallafall för mig, kan vara värt att testa 🙂

  1. fitspooration skriver:

   Jo, hur som en stressmage! Der har varit så många veckor nu 😩 ska köpa och testa redan imorgon, tack för tipset!

 3. Susanna skriver:

  Ser ut som ni hade en supermysig middag 🙂

  1. fitspooration skriver:

   Åh det hade vi verkligen 😍

 4. Ida skriver:

  Om magen har varit tom så kan man må illa när man väl äter. Rekomenderar att du försöker äta något lätt, typ yoghurt, och äta långsamt

 5. Madeleine skriver:

  Testa är snälla saker! Jag mådde som du när jag hade magkatarr, det enda jag kunde äta på 2 veckor (!!!!) var kokt potatis och kokt torsk. Inget extra salt, inga mejeriprodukter, inget gluten (var extra känslig för det då) och sen mådde jag tillslut bra igen!

  1. fitspooration skriver:

   Tack snälla! Ska testa det, jag har tidigare varit väldigt känslig för laktos så att ta bort mjölkprodukter är nog en bra ide. Ska koka potatis och lite sådant och prova det. Kram!

 6. Caroline skriver:

  Så msyigt det låter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.