Smoothies

Smoothie frukost

P6150003 P6150007

Jag har haft en jättebra morgon. Jag vaknade upp bredvid Jesper, lät honom sova vidare och så gick jag ut på en power walk, det blev 7 kilometer vilket var superskönt. Vädret är jättebra idag!

Jag gick förbi ica på tillbaka vägen, jag var jättesugen på smoothie så jag köpte lite jordgubbar, fryst mango och yoghurt så att jag och Jesper kunde få varsin smoothie till frukost. Jag köpte havre yoghurt, det var faktiskt riktigt gott att ha i smoothien, så det kan jag varmt rekommendera. 😀

Recept:
1 banan
4 stora frysta jordgubbar
en näve fryst mango
1 dl havre yoghurt
1 skopa whey protein
Vatten efter smak och tycke

// I have had a great morning. I woke up next to Jesper, let him sleep on and I went out for a power walk, I walked 7 kilometers which was super nice. The weather’s great today!

I went by the grocery store on the way back, I was craving for smoothie so I bought some strawberries, frozen mango and yogurt. I bought oat yogurt, it was actually really good to have in the smoothie, so I can heartily recommend it. 😀

Prescription:
1 banana
4 large frozen strawberries
a handful of frozen mango
1 dl oat yogurt
1 scoop whey protein
Water after taste and liking //

3 svar till “Smoothie frukost

 1. Elin skriver:

  Du skrev i något inlägg att du dragit ner på träningen? Varför då? Och hur tränar du nu? Ser ut att vara en supergod smoothie också! 🙂

 2. Emma skriver:

  De där havreprodukter är så fruktansvärt äckliga! Jag håller på att byta ut mjölprodukter mot soja/havre. Antar att det är en vanesak!

  Har du havre i matlagning också? 🙂

  Ha en bra dag

  1. fitspooration skriver:

   Ja men precis, det är nog en vanesak! Jag HATADE havreprodukter förut men nu tycker jag faktiskt om det. Jag skrev om en produkt som var väldigt god i ett inlägg för en vecka sedan. kika på det och testa den specifika mjölken. http://fitspooration.myshowroom.se/2016/06/09/vi-aker-till-skane-idag/
   Jag har inte provat det i matlagning ännu, bortsett från smoothies!

   kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.