Allmänt

Känner mig i balans

 

IMG_3468 IMG_3469 IMG_34673 bilder från igår. Min ämnesomsättning börjar äntligen komma igång igen och jag äter numera utan att behöva räkna kalorier och tappar ändå i vikt. Det är helt otroligt vad skönt det är att min kropp har börjat komma i balans nu efter att jag fick min diagnos hypoteryos redan 2014, men det är först nu som kroppen börjar bete sig normalt igen och jag är otroligt tacksam för det. 

// 3 pictures from yesterday. My metabolism is finally starting to get going again and I now eat without counting calories and still lose weight. It’s unbelievable how nice it is that my body has begun to come into balance now after I got my diagnosis hypoteryos already in 2014, but it is only now that the body starts to behave normally again and I’m incredibly grateful for that. //


Godmorgon!

Jag var uppe supertidigt idag för att köra cardio på gymmet. Jag var på plats och började gå på trappan redan vid 05:45 och körde på i 55 minuter och gick även 10 minuter på löpbandet för att varva ner lite. Anledningen till att jag var där så himla tidigt var att jag och Annika skulle köra tillsammans innan hon började jobbet. Jag var där 15 minuter tidigt och hon var där 15 minuter sent så jag fick köra de första 30 minutrarna själv.

Jag har saknat våra tidiga morgnar på gymmet, det är alltid mysigt att starta dagen så med Annika. 🙂

// Good morning!

I was up super early today to run cardio at the gym. I was there and started walking on the stair master  already at 5:45am and did that for 55 minutes and even walked 10 minutes on the treadmill to unwind a little. The reason I was there so very early was that I and Annika would do cardio together before she started work today. I was there 15 minutes early and she was there 15 minutes late so I had to run the first 30 minutes alone.

I missed our early mornings at the gym, it’s always nice to start the day then Annika. 🙂 //

5 svar till “Känner mig i balans

 1. isabelle skriver:

  Jag är så otroligt glad för din skull!!
  Vilken jobbig känsla det måste vara för dig som är en riktig kämpe att ha den diagnos som du har, men härligt att det äntligen börjar bli en balans.
  Kram, och ta hand om dig!!

  // http://www.nouw.com/belliblonkan

 2. Michelle skriver:

  Så härligt att det äntligen går åt rätt håll för dig, har följt din blogg i många år och sett dig slita som ett djur … Stor inspiration och så starkt av dig att aldrig ha gett upp eller slutat träna utan fortsatt älska, kämpa och motivera andra! 🙂

 3. Bella skriver:

  Hej, vad skönt att höra att din sköldkörtel mår bättre. Fick precis veta att även jag har sjukdomen och det känns riktigt jobbigt. Skulle du inte kunna skriva ett blogginlägg där du berättar mer om sjukdomen och ger tips på vad vi i samma situation som dig kan göra för att må bättre. Allt känns så himla hopplöst just nu.
  Kram!

  1. Carola skriver:

   Jag har samma problem som Bella. Det vore kul om du kunde berätta hur du fick igång ämnesomsättnibgen. Jag har kämpat många år och har gett upp… kram

  2. Carola skriver:

   Jag har samma problem som Bella. Det vore kul om du kunde berätta hur du fick igång ämnesomsättnibgen. Jag har kämpat många år och har gett upp… kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.