Semester

Lång natt

Jag spelade in en vlogg igår och redigerade den direkt på kvällen och började ladda upp för att den skulle publiceras idag på morgonen. Tjejerna gick och la sig vid halv tolv och jag satt uppe med datorn och försökte få upp videon tills klockan var halv tre på morgonen.

Jag satt både i rummet, på mitt och Olivias rum och sedan de andras rum, jag satt nere i receptionen, i datorrummet här på hotellet, vid poolen… Sen köpte jag eget internet av hotelit, en liten dosa som jag kopplade upp  mig på och när klockan var halv tre och klippet fortfarande bara hade laddat 2% så gav jag upp och satte datorn på rummet att ladda upp själv när jag gick och la mig och ändå så fick  jag vakna till låga 6%…

Detta är så frustrerande, jag laddar ALLTID upp 2 videos i veckan minst och nu när jag dessutom har materialet klart så känns det sjukt trist att internet inte klarar av att ladda upp det.. I värsta fall kommer mina vloggar härifrån upp på söndag när jag är hemma.

P8280132Nej, nu ska vi till stranden! Hörs sen <3

Ett svar till “Lång natt

  1. Carola skriver:

    Åh va trist men du kan inte göra mer. Njut nu så får vi se videosarna senare. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.