Video

Grönalund med min syster

 

Hej mina fina! Min syster ÄLSKAR Grönalund och karuseller! Så när hon fyllde 17 år i onsdags så fick hon i present att jag skulle bjuda henne på en heldag på Grönalund där vi åker massa karuseller, spelar spel, äter mat etc så det gjorde vi nu. Jag brukar inte våga åka så mycket för att jag alltid mår illa så jag är jätteglad att jag vågade åka dem där läskiga som Insane, Eclipse och frittfall. Det var ju Tildes present att åka dit och jag kunde ju inte låta henne åka ensam såklart! Vi hade en jättejättebra dag!

Jag är medveten om att detta var en lite flummig video, det var svårt att filma på Grönalund eftersom att man dels 1 inte får ha med sig saker när man åker karuseller och 2 det är svårt att hålla en kamera när man åker. haha! Men lite film blev det ju. Klicka gärna på tummen upp om ni gillade den här video. 😀

♥ PS. Till er som vi träffade där i kön som ville att vi skulle vänta så att vi kunde ta bilder tillsammans, jag är ledsen om ni inte hittade mig men vi stod där en stund utan att vi såg er så tillslut gick vi. Jag känner mig jättedum att jag sa att vi skulle vänta på er så att vi kunde ta en bild men som sagt, vi stod där utan att varken ni eller vi såg varandra så jag ber om ursäkt. Det kommer nya gånger! Ni var superfina!

Massa kärlek ♥

5 svar till “Grönalund med min syster

 1. Jenny skriver:

  Hej Ellen! Vilket hotell bodde ni på när ni var i Paris? Håller på o planerar en resa dit o ni verkade ha så nära till allt 😍

 2. Johanna skriver:

  Grattis!! Såg på din snap att du fått lägenheten!! Wow! Ett stort härligt steg 👏🏻🙆😄👏🏻✨

 3. Lina skriver:

  Ellen! När ska du berätta att du och Jesper är förlovade? 😯

  1. fitspooration skriver:

   Vi är inte förlovade. Vet inte riktigt vart du fick det ifrån.. 🙉

   1. Lina skriver:

    Att du likeat en massa förlovningsringar på insta? 😯

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.