inredning

Diamant

PA280006 PA280004 PA280002

Åååh, nu är lampan på plats! Jag är så nöjd, jag tycker verkligen att den gjorde sig i vårt vardagsrum. När man tänder den så blir det väldigt fint mönster på väggen, det blir väldigt mysigt när man tänder den och det är mörkt då. Just nu så har vi en glödlampa i som har ganska kallt ljus, jag tror att vi ska köpa en ny med varmare ljus så kommer det att bli ännu mysigare!

Om ni har kollat på mina vloggar i veckan så har ni ju redan sett denna och ni har också sett att jag har köpt en taklampa till hallen med! Det kan ni se i den HÄR videon. Nu är det faktiskt bara en taklampa till sovrummet kvar, jag har dock ingen aning om vad vi vill ha för lampa där. Om ni har någon fin sovrumslampa i tankarna så får ni mer än gärna lämna en kommentar. 🙂

Lampan på bilde har jag köpt HÄR.


Oooh, now our new lamp is hanging where it should!  I’m so happy, I really think it suits well in our living room. When you light it, it becomes a very fine pattern on the wall, it becomes very cozy when you light it especially when its dark then. Right now we have a light bulb in which has been quite cold light, I think we should buy a new one with warmer light so it will be even cozier!

If you’ve looked at my vlogs this week you have already seen this and you have also seen that I have bought a pendant to the hall too! The other lamp you can see in THIS video.  Now it’s actually just a ceiling lamp to the bedroom left. := 

The lamp in the picture is from HERE.

17 svar till “Diamant

 1. Amanda skriver:

  Åh, helt kär! Så fint!

 2. Olivia skriver:

  Denna lampan hade passat perfekt i ert sovrum! Älskar din blogg
  http://royaldesign.se/viewitem.aspx?ID=92219

  1. fitspooration skriver:

   Åh jag vet, den är verkligen SÅ fin 😍 men den är gjord av äkta fjädrar och jag vill verkligen inte bidra till den industrin.. många fåglar far riktigt riktigt illa och jag tycker inte att det är ok 😥💔 Men jag håller med om att den är fantastiskt fin, önskar att det fanns fejkfjädrar! 😍

   1. Olivia skriver:

    Det kanske finns en liknande någonstans i fejk, ska hålla ögonen öppna för det 😃😃

 3. Frida skriver:

  Åh vart kommer er matta ifrån? 😍 Ni har det så fint hemma! 😊

 4. Patricia skriver:

  Eos lampan är såååå fin! Hett tips till sovrummet! Så mysig 🙂

 5. Jennifer skriver:

  Eos fjäderlampa!! Såååå mysiga lampor!

 6. Ellen M skriver:

  Hej Ellen (snyggt namn)!
  Tittade på en av dina ‘What I eat in a day’-videos och då nämnde du att du börjat dricka kaffe för att nästan ingen energidryck är vegansk, så tänkte ”tipsa” om att de flesta vanliga energidrycker är det! 🙂
  Celsius, Red bull, Powerking är alla veganska.
  Monster Lo-carb, Monster energy drink är också veganska, men den röda Monster-drickan t.ex. innehåller löss.
  Tyvärr innehåller Nocco animalier, vilket suger, men Celsius kan ersätta Nocco åtminstone! 🙂

  Kraam!

 7. V skriver:

  Hej.
  Jag har försökt kontakta dig om PT under November och December månad, dels på din mail som du skrivit upp här i bloggen (din hotmail) och via facebook. Det skulle vara super-gött med ett svar.

  Allt gott!

 8. Louise skriver:

  Så himla fint. 🙂

 9. Petra Nordqvist skriver:

  Den lampan är så drömmig 😀 Diggar att ni tog svart som färg

 10. Sara skriver:

  Hej Ellen!
  Måste bara berömma dig för vilken härlig känsla du förmedlar på din blogg, en riktig förebild för alla dina läsare! Allt är inte alltid perfekt och det känns som du är väldigt ödmjuk och har inställningen och lusten att lära dig hela tiden. Skulle förresten vilja tipsa om att kolla in Bauhaus belysning, tyckte de hade fina alternativ som inte hade några fjädar 🙂

 11. Olivia skriver:

  Hittade även denna! Hade passat utmärkt i ert sovrum!
  https://www.mio.se/produkt/venice/25936203

 12. bella skriver:

  var kommer mattan ifrån?!? riktigt snygg!!

 13. Lovisa skriver:

  hej, ni har det så himla fint i eran lägenhet och ska snart flytta själv! Jag undrar vart ifrån nu köpt er ”tvbänk”. Så praktiskt med att den sitter på väggen och super snyggt!! Kram på dig!

  1. fitspooration skriver:

   Tack fina! Den är från Ikea 😘 kramkram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.