Video

Vlogg dag 6

8 svar till “Vlogg dag 6

 1. maja skriver:

  Har en kompis som älskar mac och hon sökte lite och såg att mac smink som säljs i Sverige inte är testat på djur. Anledningen till att några av deras produkter testat på djur är tydligen att i Kina måste sminket vara testat på djur för att det ska få säljas, men de produkterna skickas inte till Sverige. 🙂

  1. Josefine skriver:

   Problemet är ju fortfarande att de testas på djur, det är ju ”samma” produkter som säljs i Kina. Det man vill är ju att MAC då ska säga ”nej tack, vi tänker inte sälja i Kina om vi måste djurtesta”.

 2. Petra Nordqvist skriver:

  Så otroligt bra vloggar Ellen 😀 Älskar att titta på dig o din vardag 🙂

 3. Olivia skriver:

  Hej Ellen! Jag undrar vad du har för storlek på dina gymshark kläder, och särskilt vilken storlek du har på en gymshark hoodie om du har en, jag har själv 100 i bröst och 80 i midja och har väldigt svårt att bestämma vilken storlek jag ska välja i hoodies, vilka mått har du och vilka storlkar har du, PS din blogg är super älskar den kram Olivia.

 4. Älskar dina vloggar Ellen ☺️ Önskar du alltid skulle ha 1 om dagen 😃 / hälsningar från Åland

 5. Cecilia skriver:

  Hej! Nu vet jag inte om denna länken kommer fungera men här hittar jag massa olika produkter, helt veganska!
  http://kissedbyeco.se/makeup/

 6. Tina skriver:

  Maria Åkerberg är ett svenskt märke med ekologiska produkter och jag tippar på att det även är veganskt. Jag älskar den! Man hittar massa bra produkter på http://www.piggabutiken.se/

 7. Linnea skriver:

  Tikei är superbra och veganskt. Finns en miljon nyanser. Lite jobbigt innan man hittat rätt men man får verkligen en som passar ens hudton perfekt. Jag har precis börjat använda tikeis foundation och är kär. Man känner inte sig sminkad och får ett resultat som ser naturligt men flawless ut. Du kan beställa prover för 10 kronor för att prova både nyans och om du gillar sminket. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.