Vegan & Vegetariska recept

Linsgryta

Hej fina ni! Idag får ni hänga med i köket och laga en vegansk linsgryta. Det här är en av mina favoriter just nu, verkligen så himla himla gott! Ni MÅSTE testa. I filmen gjorde jag supermycket för att jag ville frysa in lite också. Men vill ni se exakt recept med rätt mängd av allt för en normal portion kan ni gå in på den länken nedan!

Länk till fullt recept http://fitspooration.myshowroom.se/2016/07/03/vegansk-linsgryta/

Om ni gillade den här videon så får ni gärna trycka tummen upp så att jag vet! Vill ni ha fler sådana här videos? Något särskilt ni vill se mig koka ihop? Kommentera! 😀 

Massa kärlek ♥

3 svar till “Linsgryta

 1. Erika skriver:

  Bästa receptet på linsgryta! Har lagat det sååå många gånger efter att du tipsade om det i din blogg! Verkligen såsåså gott 😍

 2. Emelie skriver:

  Alltså jag är som du och helt förtjust i acaibowl men sen läste jag det här.. vad tror du? Är detta en trovärdig studie tror du? http://www.expressen.se/halsoliv/halsa/vikt/forskare-varnar-for-trendiga-halsobaret/

 3. Therese Malmström skriver:

  Hej Ellen!
  Jag har i 3 veckors tid ätit mer vegetarisk mat, 4 dagar i veckan veganskt & 3 dagar kött/fisk och det funkat mycket bra! Jag älskar att du lägger upp nya recept i din blogg! Jag får inspiration att utveckla min matlagning ännu mer! Tack för en fantastisk blogg!
  Kramar / Therese

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.