Video

Guldhjärtat VLOGG

4 svar till “Guldhjärtat VLOGG

 1. Linnea skriver:

  Så snygga!

 2. Fannah skriver:

  Hej! Jag undrar Hur du kunde vara så brun förut? Trodde först de var din naturliga färg men nu när du är blekare så inser jag att så inte var fallet 🙂 superfin hursom!

  1. fitspooration skriver:

   Jag solade solarium lite för ofta! 🙂 har slutat helt nu för att jag vill vara rädd om huden. Kram!

 3. NB skriver:

  Hej!! Kan du inte snälla berätta mer om hur du äter / tränar i en vlogg?! Även fast du alltid har varit super fin/smal så ser man att du har gått ner i vikt nu som du skrev i ett inlägg förut också. 😍 Behöver verkligen hjälp.. lider av hypotyreos men får ingen hjälp av läkare och dom hittar ingen medicin som passar mig ;/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.