My personal life

Lunch mellan möten

P3070957 P3070948 P3070949 P3070959 P3070951 P3070952 P3070960

Hej vänner!

Idag har jag riktigt fullt upp. Jag hade ett möte på förmiddagen som höll på i nästan 3 timmar, det gick väldigt bra dock och detta känns spännande! Ni kommer att få veta mer i framtiden. 🙂 Sedan tog jag med mamma till mitt favorit lunchställe, Hälsocafet. Hon har inte varit där tidigare så jag tänkte att då bjuder jag henne på lunch där då innan jag fortsätter med mitt. 🙂

Jag åt min standard Pitaya bowl och mamma åt en fralla. Jag måste testa att äta något annat nästa gång, jag tar alltid samma. Är ni också sådana? Att när ni hittar något som ni gillar att äta på menyn så tar ni alltid samma för att det är ett säkert kort? Jag var likadan när jag var liten när min pappa tog mig och min syster till kiosken och köpte glass. Jag tog ALLTID samma glass! Haha, herregud… Nästa gång kanske jag ska ta deras zucchini carbonara eller något, killen som satt vid bordet bredvid vårt åt det och hans mat såg verkligen god ut!!


Hello friends!

Today I am really busy. I had a meeting this morning which lasted for almost three hours, it went very well, however, and this is exciting! You will know more in the future. 🙂 Then I took my mother to my favorite lunch spot, Hälsocafet. She has not been there before so I thought that I wanted to take her there for lunch before I continue with my own stuff again. 🙂

I ate my standard Pitaya bowl and Mom ate a sandwich. I must try to eat something else next time, I’ll always take the same. Are you also like that? Like when you find something that you like to eat on the menu, you always take the same because it is a safe bet? I was like that when I was a child too and my dad took me and my sister to the store and bought ice cream. I always took the same ice cream, EVERY TIME! Haha, my God … Maybe next time I’ll take their zucchini carbonara or something, the guy who sat at the table next to ours had that and his food looked really delicious!

6 svar till “Lunch mellan möten

 1. Rebecca skriver:

  Tycker ni har ett så himla fint hem! Vart är er TV-bänk ifrån?
  Massa kramar fina du!

  1. fitspooration skriver:

   Tack snälla!! 😀 Den är från Ikea! Massa kram tillbaka <3 <3

 2. Emma skriver:

  Hej Ellen, du får gärna dela med dig av fler goda recept! Testade din sallad idag och tyckte den var god.
  Äter inget kött då jag aldrig tyckt om konsistensen.. men jag har förätit mig på fisk!
  Så lite vegankost/vegetarisk skulle jag kanske testa.

  Kram

 3. Caroline skriver:

  Såg galet gott ut! Ska till sthlm i helgen, hoppas på att få med sambon till hälsocafeet då 🙂

 4. Nathalie skriver:

  Men Gud vilken lyster din hy har! Du kanske redan har svarat på det här men måste ändå fråga, Vad använder du för ansiktsvård och foundation? Din hy ser så himla fin ut *hjärtemoji*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.