Allmänt

Premiär på uteservering 2017

P3270627_Fotor P3270617_Fotor P3270619_Fotor P3270616_Fotor P3270628_Fotor

I måndags så var jag på uteservering tillsammans med Jesper, första gången för i år. Det var verkligen så himla mysigt, vi satt ute med solen i ansiktet, jag drack en alkoholfri drink och Jesper en kaffe och så hade vi det bara allmänt bra och njöt av livet. Åh, så härligt! Vi kunde sitta utan jacka till och med, så pass varmt var det. Vad som var extra härligt var att även fast det blåste så blev det inte direkt kallt, utan det blåste ganska varmt. Dock så känns detta ganska långt bort just nu, både igår och idag har det snöat så det känns lite tråkigt, jag som trodde att det var vår nu!

Men förhoppningsvis så var det den sista snön, kanske blir det vår nu ändå…


On Monday, I was on a outside terrace with Jesper, the first time this year. It really was so very cozy, we sat outside with the sun on our faces, I was drinking a non-alcoholic drink and Jesper a coffee and we just had a generally good time and enjoyed life. Oh, how wonderful! We could sit without a jacket even, it really was that warm. What was extra lovely was that even though the wind was blowing so it was not exactly cold, but the wind was quite warm. However, this feels pretty far away right now, both yesterday and today, it has snowed so it feels a little sad, I thought it was spring now!

But hopefully it was the last snow, maybe it will be spring now…

5 svar till “Premiär på uteservering 2017

 1. Isabelle skriver:

  Nu längtar man ännu mer till våren och sommaren 🌼 det ser så somrigt ut! Tack för att du är en sån inspiration och tack för den bästa bloggen, kram till dig! ❤

 2. Petra skriver:

  Hej Ellen! Jag undrar vilken sminkbortagning du andvänder? Såg at du andvände servetter i en video.

 3. Linn skriver:

  Hej Ellen! Jag undrar vilken sminkbortagning du andvänder? Såg at du andvände servetter i en video. Är dom veganska?

 4. Josephine skriver:

  Hej! Du brukar göra egen hummus va?? Kan inte du göra en video där du visar ditt recept + hur man gör! Vanlig hummus och rödbetshummus kanske:)

 5. Josephine skriver:

  Hej! Du brukar göra egen hummus va?? Kan inte du göra en video där du visar ditt recept + hur man gör! Vanlig hummus och
  rödbetshummus kanske:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.