Semester

Flower power

Inlägget innehåller ad-links

Shorts – H&M // Topp – LÄNK

Jag är helt kär i toppen som jag har på mig! Plagg som man kan gå utan BH i är alltid trevligt. 😉

Vad tycker ni om att det kommer upp så pass många inlägg idag? Ibland vet jag inte vad ni tycker är kul att se bilder och läsa om och jag drar mig för att posta inlägg bara för att. Men idag gör jag en liten test och har planerat 4 inlägg! Vad tycker ni?


What do you guys think about me posting this much in just one day? Sometimes I dont know what type of pictures and text you like to see and I dont want to post just for the case of postin.  But today Im doing a little test and planned for 4 posts! What do you think?

9 svar till “Flower power

 1. Nathalie skriver:

  Älskar när det är ett flertal inlägg per dag 😊👍🏻

 2. karolina skriver:

  Tycker det e mysigt att läsa och se bilder, du gör det så enkelt och konkret och därför blir det behagligt, läser gärna fler inlägg, så tveka inte alls att göra inlägg när du har inspiration =)

 3. Lotta skriver:

  Så kul att få ”hänga” med er.

 4. Carola skriver:

  Jag älskar att du lägger ut fler och blandade inlägg 🙂

 5. Nb skriver:

  Så fina kläder 😍

 6. Fanny skriver:

  https://itunes.apple.com/se/podcast/vegopodden/id1123323213?mt=2&i=1000389339803

  Lyssnade på denna podden och tänkte på dig! I början är det flera vegantips i Palma!

 7. Tove skriver:

  Bara kul med fler :-)!

 8. Filippa skriver:

  Tycker verkligen om när det är fler inlägg!!! Älskart

 9. TuvaLindbergh skriver:

  Jätte kul med flera inlägg<3
  Läs gärna min nya blogg TuvaLindbergh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.