Allmänt

Min födelsedagsmorgon

Godmorgon!

Idag är det min födelsedag. Jag fyller 21 och det känns lite konstigt. Jag har aldrig känt så tidigare men jag kan nästan bli chockad när jag tänker på vilken ålder jag har. Jag känner mig äldre än 21. Jag tycker att det känns mer logiskt att jag skulle fylla 23 eller 24 kanske. Men 21…? Haha, nej jag vet inte vad jag babblar om. Jag fyller i alla fall 21, jag är visst inte äldre än så trots allt! 😂


Good morning!

Today it’s my birthday. I turning 21 and it feels a little strange. I have never felt like that before but I can almost be shocked when I think about what age I have. I feel older than 21. I think it’s more logical that I would turn 23 or 24 maybe. But 21 …? Haha, no, I do not know what I’m talking about. I’m 21 and I’m certainly not older than that after all! 😂

Jesper kom in och sjöng för mig imorse med amerikanska veganska pannkakor (recept finns HÄR). Så himla mysigt! Jag var inte alls förberedd på att han skulle ha ansträngt sig så mycket och inte så tidigt på morgonen dessutom! Jag vaknar ju alltid 1-3 timmar innan honom men han hade förberett så att han skulle hinna innan mig och kom in här redan runt 8 på morgonen. Min fina Jesper <3


Jesper came in and sang to me with vegan pancakes (recipe HERE). So so cozy! I was not at all prepared that he would have worked so much and so early in the morning in addition! I always wake up 1-3 hours before him but he had prepared so that he would catch up before me and get in here already around 8 am. My loved Jesper <3

Sen så skämde han bort mig med den finaste presenten också. En plånbok från Stella McCartney! Jag har kikat på denna i snart 1 år men aldrig köpt den för att jag har varit tvungen att prioritera annat detta året i och med att vi köpte lägenheten och inredde den från grunden. Men jag har verkligen velat köpa den då jag vill byta ut min gamla plånbok som är i skinn och alltså inte vegansk. Men denna från Stella McCartney är helt vegansk och så fin! Jag är verkligen så glad, jag hade verkligen inte förväntat mig att han skulle ge mig en sådan fin present. Är så tacksam!

Nu då, jag ska göra mig ordning och ta mig in till stan för att träffa min mormor. Vi ska gå lite i butiker och sedan ska vi fika eller något sådant. Bara mysa helt enkelt. 🙂


Then he shook me away with the finest present as well. A wallet from Stella McCartney! I have looked at this for almost 1 year but never bought it because I have had to give priority other things this year  since we bought the apartment and decorated it from scratch. But I really wanted to buy it because I want to replace my old wallet that’s in leather and not vegan to a vegan friendly wallet. And this one from Stella McCartney is totally vegan and so nice! I’m really so happy, I did not expect him to give me such a nice gift. Im so grateful!

Now, I’ll get ready and get into town to meet my grandmother. We are going to go shopping and then we will have a snack or something. Just enjoy each others company simply. 🙂

7 svar till “Min födelsedagsmorgon

 1. Sophia skriver:

  Stort grattis på födelsedagen fina Ellen! Hoppas att resten av din dag blir kanon precis som din morgon blev 😊🌸🎉kramar ❤️

 2. Anna skriver:

  Jag har följt din blogg jättelänge nu, men jag är sämst i världen på att kommentera 🙁 Så kände att jag måste önska dig grattis på födelsedagen!!! Njut av dagen, och fortsätt göra det du gör, du är grym <3 Massa kramar!

 3. Bella skriver:

  Vad fin han är! Men jag är inte alls chockad över hans omtanke. Du verkar vara en underbar tjej som förtjänar det bästa. Stort grattis till dig! 😀

 4. Sofia skriver:

  Grattis finaste duu❤️❤️Imorn fyller jag år haha😂❤️🎉🎉🎉

 5. Johanna UÅ skriver:

  Stort grattis fina du!! Hoppas att din dag har varit bra! 💕

 6. Carola skriver:

  Stort grattis på födelsedagen fina du <3

 7. Emma skriver:

  Vilken mysig vlogg! Och grattis i efterskott Ellen, hoppas du fick en bra födelsedag.

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.