Food Diary

Matdagbok

Godmorgon!

Nu har det varit efterfrågat en ny what I eat in a day på min kanal ett tag och idag är dagen! Anledningen att jag gör videor som den här väldigt sällan är att jag alltid är lite nervös när jag ska filma matdagböcker då jag vet att mat är ett känsligt ämne (tyvärr) och jag vill absolut att ni ska förstå att vi alla är olika och har olika behov. Vissa behöver äta mer och andra mindre, så länge man mår bra  i både kropp och knopp och känner att man har energi är det bra! Alla mina dagar ser olika ut och vissa dagar äter jag mer och andra mindre, vissa dagar äter jag nyttigare och andra dagar mer ”onyttigt”. Men i den här videon får ni se hur jag åt just DEN HÄR dagen! 🙂

Detta var tänkt att bli en matdagbok där jag enbart visade vad jag åt den här dagen. Men det blev en vlogg där ni fick följa med på hela dagen + se maten! Hoppas att ni  tycker att det är roligt. 🙂 I den här videon får ni även se mina kosttillskott och jag berättar även lite mer utförligt varför jag tar varje enskilt tillskott!


LÄNKAR

💊 Länkar till kosttillskott
B12 LÄNK
D-3 vitamin LÄNK
Jod LÄNK
Alg Omega-3 LÄNK 

😎 Solglasögon LÄNK

💪 Rumpträning LÄNK

10 svar till “Matdagbok

 1. Den var SÅÅÅ himla bra!! Blir så inspirerad av dina ¨What I eat in a day¨
  ILYSM<3<3<3<3

 2. Mathilda skriver:

  Sköldkörteln uttalas som sköld och inte köld. Detta eftersom den är namngiven efter brosket sköldbrosket; vilket är sköldformat. Kan bli lite missvisande med köldbrosk hehe. Kram!

 3. Sofia skriver:

  Hej videon var så bra, som alla dina andra videos är❤️❤️😂👌🏻en fråga
  Skulle jättegäna vilja ha tips på bra rätter för mig som är vegetarian. Måste få mer inspiration, för nu blir det lätt samma rätter väldigt ofta å så. Skulle helst vilja ha tips på några snabba rätter som man inte behöver så mycket till👍🏻👍🏻😍❤️Ilysm❤️❤️

 4. Sofia skriver:

  Hej bästa du❤️❤️Jag undrar om du har några tips på bra vegetariska maträtter som helst går snabbt och är nyttiga. Måste få mer inspiration för nu blir det mest samma mat❤️❤️😭😍😍👍🏻Ilysm

 5. Sofia skriver:

  Har du några tips på bra maträtter som är veganska och som går snabbt att göra? ❤️😍😍ilysm❤️❤️❤️

 6. Linnea skriver:

  Har inte kollat på videon ännu så du kanske nämner det men varför tar du jod-tillskott? Är det viktigt? 😳
  Måste även tillägga att du är en stor inspiration! 🙂
  /relativt ny vegan som fortfarande lär sig

 7. Linnea skriver:

  Ja hehe du sa det visst i videon, ursäkta min förtidiga tidigare kommentar 😅

 8. Helhetshälsa skriver:

  Vad glada vi blev över att se Helhetshälsas tillskott i videon! ☺

 9. Julia skriver:

  Älskar what i eat in a day – videos, det får du gärna göra oftare 😍 Och ser fram emot receptet på grytan 😋👌🏼

  1. fitspooration skriver:

   Vad kul att du gillade videon! Receptet på grytan kom upp förra veckan, alltså innan den här videon! 🙂 Du kan se receptet här http://fitspooration.se/2017/09/20/het-kikartscurry-med-vildris/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.