Video

Vlogg | 28.09.17

Godmorgon!

Här kommer min torsdag i en video! Det här var faktiskt den bästa dagen på hela min vecka, nu är det visserligen nästan 2 hela dagar kvar av veckan men jag har svårt att tro att helgen kommer att bli bättre än min torsdag, hihi!

Idag exempelvis är inte den roligaste dagen på månaden. Jag ska åka hem till min mamma för att göra min bokföring. KUL! Men det går snabbt när mamma hjälper mig, då kan en av oss läsa och den andra kan knappa in allt. Det är inte särskilt roligt att göra men samtidigt superduper viktigt, så det ska ändå bli skönt att få det gjort. 🙂

Vi ses igen om ett par timmar! Nästa inlägg blir ett nytt vego recept.

3 svar till “Vlogg | 28.09.17

 1. Anonym skriver:

  Super bra blogg och fin tröja!! Vart är den ifrån?

  1. fitspooration skriver:

   Tack snälla 😀 Den är från NA-KD!

 2. Gabriella skriver:

  Älskar dina vloggar så mycket! Du utstrålar så mycket värme och glad energi och det märks att du bara är dig själv. Ser alltid fram emot dina vloggar och dina blogginlägg. Du gör ett toppenjobb. Tack! ♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.