Allmänt

Ska jag börja med Personlig träning igen?

Godmorgon fina ni!

Jag har en fråga till er idag. Jag körde en hel del Personlig träning online för något år sedan där jag dels sålda mina tjänster i form av personliga kost och/eller träningsprogram samt Online Coachning. Jag höll på med det ganska länge  och anledningen att jag slutade sen var för att jag inte riktigt hade tid och ork till det då detta var när jag var mitt uppe i min utredning av hypotyreos och mådde faktiskt väldigt dåligt både fysiskt och psykiskt så jag kände att det blev lite för mycket och jag blev också sjukskriven i samma veva.

Men som ni vet så mår jag bättre nu sen ett år tillbaka och jag har funderat på om jag ska plocka upp personlig träning igen. Så i detta inlägget vill jag egentligen mest kolla intresset hos er och om det är någon av er som är intresserade av att få hjälp med kost, träning osv och så tar jag det därifrån! 🙂

38 svar till “Ska jag börja med Personlig träning igen?

 1. Emma skriver:

  Hej fina Ellen! Du skulle inte kunna tipsa om lite vinter/höst jackor och även skor? Kram Emma

 2. Elsa skriver:

  Ja! För många (mig) ere dock en fråga om pengar 🙁 du kanske kan utveckla olika nivåer så det finns något kanske bara kost ? Bara träning? Å sen en kombinerad? Tycker såklart du ska ta betalt för din kompetens!! men kul om du når många målgrupper 🙂 vi studenter t.ex :))

  Ditt inlägg om att inte våga gymma pga så mycket folk som kollar gjorde att jag drog mig till gymmet SJÄLV (tränar annars med två killkompisar) igår morse kl 07 🤘🏻 Du e bäst! Kram!

 3. Johanna skriver:

  Hej bästa Ellen ❤️
  jag tycker verkligen att du ska börja med det, och jag kommer självklart att vara intresserad av att få din hjälp 👍👍 Hoppas du får en underbar dag!

 4. Marielle skriver:

  Ja men gärna olika paket då.

  1. fitspooration skriver:

   Ja men precis, förra gången jag gjorde detta så erbjöd jag 4 olika alternativ (Dem du ser nedan). Så det finns alternativ för alla!

   Skräddarsytt träningsprogram

   Skräddarsytt kostschema

   Skräddarsytt kostschema + skräddarsytt träningsprogram

   PT ONLINE – Kostschema och träningsprogram

   1. Marielle skriver:

    Det låter spännande.

 5. Rebecca skriver:

  Stort JA! Vore så roligt att kunna hoppa på något!

 6. Elin skriver:

  Jaaaa

 7. Maria skriver:

  Jaa det tycker jag verkligen!! 😍💪🏻

 8. Nadia skriver:

  SOM JAG HAR VÄNTAT PÅ DEN HÄR DAGEN!! Du måste börja!! Skulle köpa ditt kostprogram direkt 😍❤️

 9. Linnea skriver:

  Hade varit superkul om du började med det igen!

 10. Lollo skriver:

  Ja😃

 11. Louise skriver:

  Ja! 😃

 12. Emma skriver:

  Ja!! Älskar att läsa om din träning överhuvudtaget, sån inspiration!!

 13. Maja skriver:

  Jaaaaaa!!! Vore sååå bra!!!❤️❤️😍😍

 14. Maja skriver:

  Jaaaaa!! Vore så bra!!!❤️❤️😍😍

 15. Louise skriver:

  Ja gärna behöver inspiration och motivation. Du är bäst!

 16. Ella skriver:

  Jaa jag är jätteintresserad av ett kostschema! Speciellt vegetariskt!

 17. Jonna skriver:

  Ja! En sådan som du som kombinerar veganskt kostschema med träning hade jag inte tvekat en sekund att tacka ja till, för det är precis ”en sån” jag letar efter. KRAM! <3

 18. Li skriver:

  Jaaa jag skulle gärna vilja ha hjälp med kosten!!!!!

  [email protected]

 19. Adisa skriver:

  Jag är väldigt intresserad!

 20. Tina skriver:

  Hej!
  Jag är jätteintresserad av att få hjälp!!

 21. Claudia skriver:

  Jaa!

 22. Carola skriver:

  Ja det vore fantastiskt!!

 23. Julia skriver:

  Ja!

 24. Moa skriver:

  Jaaaa!!! ☺️

 25. Annie skriver:

  Jaa jah är intresserad!!

 26. Elin skriver:

  Åh jaa har längtat efter att du ska ta upp det igen 😍

 27. A skriver:

  Ja!! Jätteintresserad!

 28. Amanda skriver:

  Ja jag är jätteintresserad!!

 29. Linnea skriver:

  Skulle va superkul om du tog upp den personliga träningen igen om du själv känner att det lockar! :-).
  Jag har även en fråga och jag hoppas att du tar den på rätt sätt. Det märks att du det senaste året har gått ner mycket i vikt. Skulle vara spännande att veta hur du gick till väga och anledningen. Vet ju att du haft problem sköldkörteln och att det gjorde att du gick upp i vikt. Är det tack vare din medicinering som du gått ner? Eller har det med din nya kost att göra (vegansk mat)
  Berätta gärna om du känner dig bekväm med det.
  Puss och kram ❤️

 30. Frida skriver:

  Ja! Jag skulle absolut vilja köpa kostschema 😀

 31. Vanina skriver:

  Jag vil!!

 32. Anonym skriver:

  Jaaa vad roligt, jag är jätteintresserad!

 33. Moa skriver:

  Jaa jag är jätteintresserad! Speciellt av träning- och kostschema för att gå upp i vikt.

 34. Elsa Nilsson skriver:

  Ja jag är superintresserad! Tycker du är grymt duktig på allt du gör och skulle verkligen behöva hjälp med att komma igång med träningen och kosten igen, efter några väldigt ohälsosamma månader.. och att ha en online-coach tror jag hade passat mig väldigt bra!

 35. Malin skriver:

  Jag är lite sen på bollen nu – men JA! Vore superbra.

 36. Sofia Edgren skriver:

  JAAA bästa, jag är intresserad och vill ha hjälp! <3

  Har även en annan fråga, varför kan man inte följa din "nya" blogg på Blogkeen som man kunde när du hade din andra portal?
  ILYSM <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.