Allmänt

Lite ledsen

Hej vänner!

Den här veckan har jag varit dålig på att uppdatera alla mina kanaler. Inte ens instagram har fått någon uppdatering på några dagar. Jag har inte mått så bra psykiskt faktiskt, jag har känt mig allmänt Lost och ledsen. Jag vet egentligen inte riktigt varför men jag har så mycket ouppklarat i mitt förflutna som jag inte har kunnat bearbeta riktigt och ibland slår det mig i perioder och jag blir helt enkelt sänkt.

Jag skriver sällan om sådana ledsamheter i bloggen och jag tänkte inte göra det nu heller, jag ville egentligen bara förklara läget för er. Det är ingen fara med mig, jag har ju världens bästa sambo och familj att falla tillbaka på så jag är tacksam 💗

Hur som helst. Idag är det mycket på gång och jag ska strax ut på stan för att shoppa lite inför ett event ikväll. KUL! Vi hörs igen om ett par timmar. 🙂

3 svar till “Lite ledsen

 1. Malin skriver:

  Kram till dig! 💕

  1. fitspooration skriver:

   Tack hjärtat, kram tillbaka 💗

 2. Madeleine skriver:

  såg ditt inlägg om att känna sig lost och ha nåt ouppklarat. har du tips vad man kan göra när man inte mår bra? Tack på förhand.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.