Video

VLOGG 21.11.17

Hej fina ni!

Här kommer dagens vlogg! En väldigt stökig dag enligt mig själv men samtidigt så himla lugn… Det var bra i alla fall vilket är det viktigaste.

Idag å andra sidan är en lugn dag. Jag har hittills bara suttit och jobbat vid datorn, bland annat redigerat videon ovan och nu ska jag snart in till stan för lite mys med min sambo <3 Hoppas att ni också har en trevlig tisdag trots regnet!


I videon sa jag att jag skulle länka vissa av dem produkterna som jag använde. För att komma till min nya plattång som är på rabatt klicka HÄR, för att komma till håroljan jag använder klicka HÄR och sedan sist länk till Members finna HÄR.  Detta är adlinks

3 svar till “VLOGG 21.11.17

 1. sanna skriver:

  använder du något proteinpulver just nu? och vilket isåfall? kan du rekommendera något gott, bra veganskt protein? har du testat det från myprotein? 🙂

  1. Madeleine skriver:

   WOmens best har bra veganskt proteinpulver 😊

   1. sanna skriver:

    frågade ellen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.