Allmänt

Att känna sig sårbar

Min morgonrock är från NA-KD

Hej på er!

Fasen, jag skäms över att jag har varit så dålig på att uppdatera på senaste. Jag önskar att jag hade en bättre ursäkt till varför men anledningen är att jag inte har mått så bra psykiskt. Det har varit en grej som har tyngt mig i flera månader som jag äntligen tog tag i som har varit tufft och i torsdags fick jag ett besked som var både bra och dåligt på sätt och vis. Egentligen inte alls dåligt men väldigt skrämmande och jag har inte kunnat sova ordentligt sen dess, jag har nog vaknat 7 gånger per natt, alltså cirka en gång i timmen.

Jag kommer att berätta exakt vad det är jag pratar om här ovan om ett par veckor men jag är fruktansvärt nervös inför vad ni ska säga om det så jag väntar lite till, jag måste vara lite mindre sårbar bara. Majoriteten av er är alltid väldigt förstående och stöttande, men det finns den där lilla klicken som så gärna tar varenda tillfälle dem kan att trycka till mig och lämna negativa och sårande kommentarer. Så därför måste det vänta tills jag själv har hunnit samla mig lite för jag kommer inte att klara av negativa kommentarer ang detta just nu. Har ni känt så någon gång, att ni inte vågar prata eller berätta vissa saker för att ni är rädda för hur andra ska reagera?

Men jag ska ta tag i mig själv, man kan inte skita i sitt jobb bara för att man är lite extra sårbar och känslig. Så jag ska verkligen bättra mig. Jag lovar!


Hello!

The phase, I’m ashamed that I’ve been so bad at updating lately. I wish I had a better excuse for why but the reason is that I have not felt so good psychically. It has been a thing that has been weighty for several months, which I finally grabbed which has been tough and on Thursday I received a message that was both good and bad in a way. Not really bad but very scary and I have not been able to sleep properly since then. I’ve probably woken up 7 times a night, so once a hour…

I will tell you exactly what I’m talking about here in a couple of weeks but I’m terribly nervous about what you guys will say so I’ll wait a bit, I have to be a little less vulnerable.

But I’ll take care of myself, you can not take skip  your job just because you’re a bit extra vulnerable and sensitive. So I’ll really improve myself. I promise!

8 svar till “Att känna sig sårbar

 1. Elin skriver:

  Ta din tid! Känn dig inte stressad eller tvingad att berätta om du inte är redo. Gör det som känns bäst för dig <3 Ta hand om dig, kramar!

 2. Elsa skriver:

  Åh vila å ta hand om dig istället fina du! <3

 3. Emma skriver:

  Ellen, det är okej att må dåligt. Du behöver inte prestera varenda dag bara för du jobbar med sociala medier. Ta tillfälle i akt och ladda batterierna psykiskt istället. Lägg upp inlägg när du själv känner att du har ork för det. Vi kommer fortfarande följa dig ändå, även om allt går på halvfart. Det viktigaste är ju att du mår bra. Skickar massa styrkekramar till dig! Du kommer klara det! <3

 4. Malin skriver:

  Jag förstår exakt vad du menar. Men det är okej att inte alltid må bra. Jag hoppas att du kommer Att må bättre framöver och att du får den stöttning du behöver av nära och kära.

  Stor kram

 5. Ida skriver:

  Kram på dig fina du!!

 6. Tove skriver:

  Massa kärlek!

 7. Linnea skriver:

  Vi kommer inte döma dig fina du. Oavsett vad det gäller. Ingen har rätt att göra det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.