Today Im wearing this:

Glittrigt med röda läppar

Min topp finns att köpa HÄR (Använd koden ellen20 så får du 20% rabatt till och med torsdag (samarbete)

Vilka udda bilder för att vara mig! Eller egentligen inte men jag har fotat dessa med självutlösare mot en vit vägg i mitt hem. Alltså är detta ett gäng selfies och jag tar nästan aldrig selfies. Oftast så är det faktiskt min sambo som fotar alla bilder av mig. 😀 Dessutom provar jag rött läppstift idag. I vanliga fall använder jag inget på mina läppar, på sin höjd använder jag genomskinligt läppbalsam om jag känner att mina läppar är torra men jag använder aldrig färg. Egentligen mest för att jag inte tycker att jag passar i det.

Just röda läppar enligt mig känns väldigt kvinnligt och sexigt så jag provade det idag då jag tyckte att det skulle gå bra ihop med min svarta topp och en hög toffs. Vad tycker ni?


Odd pictures to be me! Or not really but I have photographed these with self-timer against a white wall in my home. So this is a bunch of selfies and I almost never take selfies. Mostly it’s actually my partner who takes all the pictures of me. 😀 In addition, I’m testing red lipstick today. I usually do not use anything on my lips, at my height I use transparent lip balm if I feel my lips are dry but I never use color. Actually mostly because I do not think I’m looking good with lipstick.

Red lips feels according to me  very feminine and sexy so I tried it today when I thought it would go well with my black top and a high ponytail. What do you think?

18 svar till “Glittrigt med röda läppar

 1. Hanna skriver:

  Så himla vacker😍

 2. isabelle skriver:

  vart kommer läppstiftet ifrån? vilken färg?

 3. isabelle skriver:

  vart kommer läppstiftet ifrån/vilken färg?

 4. Jag DÖÖÖR!! SÅÅ FIIN!!<3<3<3

 5. Malin skriver:

  Jag kan inte följa dig på insta och snap :/ och jag hsr inte gjort något mot dig så du ska behöva blockat mig. Går det att lösa på något sätt?

  1. fitspooration skriver:

   Hmm, vad konstigt. Ska ganska mycket till för att bli blockad. Vad heter du på instagram? 🙂 Ang snapchat så lägger jag princip aldrig upp något där numera. Utan jag postar på insta story!

   1. Malin skriver:

    På insta heter jag mjohaansson 🙂

 6. Stephanie skriver:

  Fin!! <3 Har följt dig länge och undrar bara om du är ok? Tänkte mest för att det ser ut som att du har rasat i vikt senaste tiden! Tänker du mycket på vad du äter fortfarande etc eller vet du varför du blivit så smal? Hoppas du är ok! Kram

  1. Johanna skriver:

   Håller med föregående talande du har minskat snabbt i vikt. Är du Ok? ♡

 7. Carola skriver:

  Såå vacker 🙂

 8. Linnea skriver:

  Undrar också, som jag såg ett par andra också gjorde angående din vikt. Det är för många ett väldigt känsligt ämne så jag vill inte trampa dig på tårna. Du är alltid superfin, oavsett vikt. Kanske är levaxinet som börjat verka ordentligt o att du kanske därför är nere på din ursprungliga vikt/trivselvikt och då är jag superglad för din skull. ville mest höra så du är ok. Sen om du vill svara eller ej är upp till dig 🙂

 9. E skriver:

  Jag vet att ni över egentligen bara menar väl, men hade ni ställt samma fråga om hon hade gått upp ”snabbt” i vikt? Förmodligen inte.

  1. Linnea skriver:

   Troligen inte, fick mig en tankeställare. Förmodligen hade jag tänkt samma men inte frågat.

 10. Sofia skriver:

  Fina fina du. Önskar dig en mysig luciadag❤️

 11. Hanna skriver:

  WOW så snygg 😍

 12. Malin skriver:

  Su är supersnygg i röda läppar! Det känns alltid lite ovant tycker jag som inte heller har något på läpparna (färg alltså) 90% av tiden. Så när jag väl har det känner jag nästan inte igen mig själv, haha!

 13. Sofia skriver:

  Asså så himla snygg❤️❤️👌🏻👌🏻😍

 14. Malin skriver:

  Hej, ska till Stockholm i helgen o ska ställa ut min pudel. Har du bra restaurang förslag där man kan ta med hund? Tänkte hälsokafet till lunch en dag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.