Tips

15% OFF DANIEL WELLINGTON WATCHES

ANNONSSAMARBETE MED DANIEL WELLINGTON

 

Godmorgon hjärtan!

Hoppas att ni har sovit gott och är taggade inför en ny vecka! Nu är det bara 3 dagar kvar tills min operation (är supernervös) och 6 dagar kvar tills julafton!!

På tal om jul och julklappar, har ni köpt något till alla ni vill ge något till i jul? Om ni inte är helt klara så kommer jag med ett fint julklappstips nu som fungerar både för tjejer och killar. Som ni ser har jag på mig en superfin klocka från Daniel Wellington i silver mesh med svart urtavla. SÅ SNYGG! Jag älskar just den här modellen lite extra då den matchar verkligen alla mina outfits. 😍

Daniel Wellington har massvis med fina och tidlösa klockor i sin butik (LÄNK) och med koden FITSPOORATION får ni 15% rabatt på hela köpet i deras webbutik. Fri frakt och fria returer dessutom, som hittat. 😉 Sista beställningsdag är 19 december för att få hem klockan innan julafton, så passa på nu!

Nu ska jag åka till kontoret och jobba. Hoppas att ni får en mysig dag!


Good morning hearts!

Hope you have slept well and are excited for a new week! Now it’s only 3 days left until my surgery which Im super nervous about by the way,  and 6 days left until Christmas Eve !!

Speaking of Christmas and Christmas presents, have you bought something for everyone you want to give a gift for Christmas? If you’re not done with all of them  I have a nice Christmas gift now that works for everyone! As you can see, I have a superficial watch from Daniel Wellington in silver mesh with black dial. SO GOOD LOOKING! I just love this model a bit extra as it really matches all my outfits. 😍

Daniel Wellington has lots of nice and timeless watches in store (LINK) and with the code FITSPOORATION you get 15% off the entire purchase in their online store. Free shipping and free returns also. 😉

Now I will go to the office and work. Hope you have a nice day!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.