Video

VLOGG 03.01.18

Det här var på riktigt den bästa dagen jag haft på flera veckor. Jag börjar äntligen må bättre och känna mig mer som mig själv igen och kan röra mig hyfsat obegränsat vilket verkligen är SÅ skönt! Kul också att äntligen kunna komma ut och göra något annat än att ligga i soffan… haha!

Jag och Jesper hade verkligen en bra dag. Det bästa på hela dagen var maten. Jag vet inte om det var för att jag var så himla hungrig eller vad det var men maten var så himla god just idag att jag blev helt exalterad!! hehe

Hoppas att ni kommer att gilla den här videon. Lämna gärna en tumme upp och glöm inte att prenumerera på min kanal! ♡ Ni kan prenumerera på kanalen HÄR.

2 svar till “VLOGG 03.01.18

  1. Elin skriver:

    Hej finaste och bästa Ellen ❤jag har en fråga du brukar ha två armband de ena är tomas sabo men vad heter det andra och vart finns det att köpa? ha det bäst du är bäst STOR kram 😚🤗

  2. Nina skriver:

    Vilket fantastiskt resultat! Det ser otroligt bra ut! Kom ihåg att du alltid är fin oavsett😊
    Har själv funderat på att operera brösten då jag har haft komplex sen jag var tonåring, det är verkligen jätte jobbigt😐
    Är glad för din skull att du är nöjd. ❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.