Q/A

Svarar på era frågor

Godmorgon!

Jag har inte laddat upp något YouTube den här veckan som ni kanske märkt. Egentligen på grund av att jag varit sjuk med feber, snuva och ont i halsen. Jag antar att jag inte är den enda som är sjuk just nu? Jag mår i alla fall bättre nu och förhoppningsvis kanske jag får slippa att bli sjuk mer nu på ett tag, håller tummarna!

Igår tog jag äntligen tag i att filma den här Q/A videon. Jag har verkligen sett fram emot det och ni hade frågat massvis med bra frågor. TACK! Om ni gillade den här videon så kan jag kanske göra en del 2 med resten av frågorna? 🙂

Hoppas att ni kommer att gilla den här videon. Lämna gärna en tumme upp och glöm inte att prenumerera på min kanal! ♡ Ni kan prenumerera på kanalen HÄR.


Good morning!

I’ve been away from YouTube this week as you might have noticed. Actually because I was sick with fever and a sore throat. I guess I’m not the only one who’s sick right now? In any case, I feel better now and hopefully I may not get sick anymore for a while, hold your thumbs!

Yesterday I finally filmed this Q/A video. I’ve really looked forward to this and you had asked a lot of good questions. THANKS! If you liked this video, maybe I can do part 2 with the rest of the questions? 🙂

I hope that you will like this video. Please leave a thumbs up and do not forget to subscribe to my channel! ♡ You can subscribe to the channel HERE.

4 svar till “Svarar på era frågor

 1. Anonym skriver:

  Jättebra vlogg finaste du :*
  Bara en fråga, vill du ha navelpiercing? 🙂

 2. Emelie JS skriver:

  Kul med en ny vlogg, ska såklart kolla! 🙂

 3. Rebecka skriver:

  Vad har du för bh? Är det fortfarande op bh? 😊😊 Den ser ut att ge önskvärd effekt, letar och letar.

  1. Ellen Färnström skriver:

   Det är fortfarande operations bh. Kommer ha det på mig i 6 månader till 1 år dygnet runt. 😊 Har visat den i andra videor. Är från märket Freya och är köpt på Gustaf Mellbin 👍🏼

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.