Video

10 Februari – VLOGG

Hörni, nu blev det ju lite konstigt här. 2 inlägg med videor på rad? Men faktiskt, jag vill verkligen börja uppdatera mer på YouTube igen, jag älskar ju det så det känns tråkigt att jag har gått från att posta 3 videor i veckan till bara 1. Men nu vill jag komma tillbaka igen! Vad tycker ni om det? 🙂

Så den här helgen fick bli starten så jag publicerade dels frågestunden igår och idag blir det en vlogg. Jag filmade den igår så den är helt färsk och jag hoppas att ni kommer att gilla den!

Vi hörs igen om ett par timmar med ett ”vanligt” inlägg och alltså inte ännu en video. 😉 Kram!

7 svar till “10 Februari – VLOGG

 1. Sofia skriver:

  Så bra❤️❤️Har saknat dina videos men äntligen så känner du dig lite bättre❤️😍hoppas du mår bättre i veckan å så❤️❤️

 2. Emelie JS skriver:

  Ska absolut kolla senare ikväll! 🙂

 3. Emelie skriver:

  Hudvårdsrutin? 🙂

 4. Amanda skriver:

  Du har varit saknad på yt😍 kul att du testade vingarna med ett annat jobb, men ännu roligare att ha dig tillbaka! Älskar dig och din kanal, så jordnära och underhållande☺️🙏🏼❤️

 5. Mathilda Grandell skriver:

  Älskar dina inlägg & vloggar 😍 du är så himla fin Ellen! Önskar dig allt bra här ivärlden / Mathilda

 6. Anonym skriver:

  Vart är mysdressen ifrån?

 7. Annica skriver:

  Jag är en sån där tyst läsare som aldrig brukar kommentera, men måste verkligen säga att dina videos och blogg är verkligen en stor favorit, Du verkar vara en sån otroligt ödmjuk och härlig tjej, fortsätt med det! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.