Video

WISH TRY-ON HAUL | BILD VS. VERKLIGHET

Jag gjorde en omröstning på min instagram för cirka 2 månader sedan där jag frågade om ni ville se en Wish haul – Bild VS Verklighet. Resultatet blev att 86% röstade ja så jag beställde hem ett gäng kläder som jag provar och visar i den här videon!

De flesta plaggen var faktiskt väldigt fina otroligt nog och jag har redan använd 2 av dem privat i verkliga livet (bland annat på alla hjärtans dag dejten, om ni minns min outfit?). Medan andra plagg var HELT katastrof!! haha

Ni får kolla på videon själva. 😍 Hoppas att ni kommer att gilla den här videon. Lämna gärna en tumme upp och glöm inte att prenumerera på min kanal! ♡ Ni kan prenumerera på kanalen HÄR.

2 svar till “WISH TRY-ON HAUL | BILD VS. VERKLIGHET

  1. Matilda skriver:

    den gula vill jag jätte gärna ha länken på!! så snygg. eller i alla fall ”namnet” på den 😊

  2. rimon skriver:

    Emelie JS, thanks a lot for the post.Really thank you! Much obliged.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.