Video

Mamma – Dotter dag

– Prenumerera på min kanal HÄR. –

Godmorgon!

Snacka om att jag är trött idag. Igårkväll när jag kom hem från Danmark var jag så trött att jag nästan somnade MEDAN jag åt middag. Jag somnade med andra ord princip direkt som jag klivit innanför dörren 😂

Men nog om gårdagen. Här ovan har vi dagens vlogg. En riktigt härlig mamma dotter dag där vi shoppar och äter gott hela dagen. Så himla mysigt! 😍

 

3 svar till “Mamma – Dotter dag

 1. Emelie JS skriver:

  Nämen så underbart!! Älskar sådana dagar, bara mys och god mat <3 Njut av trosdagen fina du.

 2. Niki skriver:

  Hej Ellen!
  Undrar om du kan göra ett blogginlägg med tips på bra skor att gymma i? Som ger stabilitet och funkar till ”alla” övningar så som marklyft/ knäböj etc. Behöver köpa nya men vet inte alls vad jag ska kolla efter 🙄
  Tack för bästa bloggen och youtube 😍

 3. Emma skriver:

  Vad tycker du om lermasken som du använder i videon? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.