Om oss

DEDICATED CONSULTANTS

En sund livsstil är viktigt för alla

Vi brinner för en hälsosam och sund livsstil. Detta är något som vi vill föra vidare till alla människor därute. Därför har vi skapat denna sida - för att dela träningstips, goda och nyttiga veganska recept och mycket mer. Du kommer att hitta tips på övningar för att bygga en rund rumpa, lära dig hur du kan maximera din powerwalk och vad du ska äta för mellanmål.

Träning

För att bygga en stark och sund kropp är träning viktigt. Musklerna i kroppen hjälper oss hela dagen, och en sund och stark kropp är en frisk kropp. Träning motverkar många långsiktia sjukdomar och en stark bål ger dig bättre hållning och mindre ryggproblem. Dessa är bara några få fördelar med träning. Träning ger även en snygg kropp som du kan känna dig bekväm i. Alla kroppar är fina - men med träning får du inte bara en snygg kropp utan också en hälsosam kropp.

Kost

Kosten är lika viktigt för kroppen som träning. Med din kost kan du förändra så mycket mer än bara din egen hälsa - du kan även förändra världen. Detta gör du genom att äta en växtbaserad och veganska kost. Du mår bättre, inga djur skadas och det ger lägre koldioxidutsläpp. Växtbaserad kost är fullproppad med nyttigheter. Vitaminer och mineraler finns främst i växter, så en växtbaserad kost kommer att ge dig allt du behöver, inklusive massvis med protein.

Mode

Att klä sig snyggt är roligt, och det blir ännu roligare om man har en kropp som man gillar och vill framhäva med snygga kläder. På denna sida kommer vi att dela med oss av våra bästa mode och outfit tips. Allt från de mest praktiska väskorna tillverkade i veganskt läder till snygga bikinis med djurmönster. Det kommer även finnas tips på snygga träningskläder och vad du kan ha på dig på din dejt. Allt finns samlat på ett och samma ställe för att göra det enkelt för dig.

OUR TEAM OF STRATEGISTS