Snygga väskor för alla tillfällen

Väskor – en accessoar som inte bara är snygg utan väldigt funktionell. En väska är bra att ha hela tiden. En bag med träningskläder när du ska till gymmet, en handväska med plånbok och något mellanmål när du är ute på språng eller en datorväska när du ska till jobbet.

 

Snygga väskor i fejkläder

Läder och skinn är snyggt, men det är inte någon produkt som vi bör använda. En väska gjord på ett djurs skinn är ett stort NEJ! Men det finns riktigt snygga och hållbara läderväskor som är av konstgjort läder!

Det finns olika konstgjorda typer av läder. PUR läder är en av dem. Det är konstgjort läder, alltså inte från djur, men lädret har mer eller mindre alla de egenskaperna som riktigt läder har. Att äkta läder är en bra produkt är det ingen tvivel om, men det betyder inte att vi måste använda det, för det finns som sagt var andra bra alternativ. PUR läder är slitstarkt, andas, är flexibelt – och ser ut exakt som äkta läder.

 

Snygga träningsväskor

Gymmet kräver en ganska stor väska. Kanske ska du på gymmet och träna armar och måste få plats med träningskläder, träningsskor, handduk, necessär och alternativt ett nytt ombyte. Därför krävs det en lite större väska, en så kallad bag. Det finns flertalet snygga bags på marknaden. Vi föredrar en lite sportigare typ för detta ändamål, men har man tänkt att även använda väskan till andra saker som till exempel en övernattning, så kan det vara bra att ta en lite neutralare typ. Till exempel en svart bag med både bärhandtag och axelrem.

 

Praktiska och snygga handväskor

En handväska är ett måste när man ska gå ut. Det är så praktiskt att kunna ha med sig allting på ett enkelt ställe. En så kallad cross body väska, som går över axeln, är den mest praktiska väskan – för du slipper bära den. Det är bara att hänga på väskan på axeln, så finns allt nära till hands.

En sak som är viktigt i väskor är att det finns bra med förvaring. Det behöver nödvändigtvis inte betyda att väskan behöver vara stor, utan att det finns fack eller avdelningar i väskan. Annars är det lätt att allt blir en enda röra och att sladden till hörlurarna snurrar in sig i nyckelknippan. Kolla därför inte bara utanpå väskan, utan även inuti. Det finns många riktigt snygga väskor i veganskt läder. En blandning av mockaimitation och fejkläder gör sig riktigt snyggt på väskor.

 

Matcha med en snygg plånbok

Har man en snygg väska vill man gärna kunna ta upp en snygg plånbok därifrån. Det finns många plånböcker som är relativt stora, så om du inte vill ha med dig väskan ut så kan du ta bara plånboken och ändå få plats med det allra viktigaste som kort, pengar, telefon och nycklar.

Att matcha plånboken med väskan är snyggt, men det betyder inte att de måste vara från samma serie, utan bara att de passar ihop. Kanske har båda en gulddetalj eller är i mockaimitation, fast i olika färger.

Lämna en kommentar