Var snyggast på stranden med en zebra bikini

Djurmönster har varit hett i många år. De mest populära är leopard, zebra och ormskinn. Att klä sig i äkta skinn och päls är inte särskilt 2020, och heller inget för en vegan. Men konstgjorda djurmönster är riktigt snyggt!

 

Snyggast på stranden med en zebra bikini

Det är sommar och varmt, solen skiner och stranden lockar. Men vilken är den snyggaste bikinin? En zebra bikini! Bikinis brukar oftast vara enfärgade, så det är kul att ta in lite mönster. Det gör att din bikini blir något alldeles extra. En zebra är som bekant svart och vit, och så är även en zebra bikini. Svart och vitt är två färger som de flesta känner sig bekväma i, så det är ett alldeles lagom mönster. Utmanande för att den inte är enfärgad, men ändå enkel i och med att den är svart och vit, vilket är neutrala färger. Riktigt snyggt på stranden!

Kombinera gärna bikinin med vattentåliga smycken. Ett armband i guldfärg är snyggt till brännan och blänker fint i solen. Även en hatt är snyggt, och skyddar mot de där farliga UV strålarna.

 

Få en bikinikropp

Många känner ångest över sommaren på grund av dess lättklädda kläder, och ännu värre blir det då på stranden där man praktiskt taget inte har på sig någonting. Och trots att vi förespråkar en hälsosam kost och regelbunden träning så tycker vi att alla kroppar är fina! Alla ska kunna känna sig bekväma med att gå på stranden. Om du är tränad, otränad, lång, kort, har små bröst, stor rumpa eller korta ben – det spelar ingen roll! Stranden är en plats för alla och du är vacker precis som du är.

 

Behöver du få en kickstart till beachen?

På denna sida finns det mängder av träningspass och nyttiga och veganska måltider du kan ta del av. Dessa övningar, tillsammans med en balanserad kost kommer att hjälpa dig mot ditt mål vare sig du vill bygga stora muskler, ha hjälp att hålla din nuvarande form eller bara bli lite hälsosammare för en mer välmående kropp. Här är ett träningspass för rumpan, som ger dig den där snygga och runda formen och här är en god och nyttig vegansk thaigryta.

Lämna en kommentar